Lajme Shqip Thursday, 01 September 2011 16:40

Mitrovicë – Burimet e Portalit LajmeShqip.com kanë bërë të ditur se askush nuk është arrestuar sot në veri të Kosovës dhe se nuk është e vërtetë se janë kapur dy prej personave të kërkuar, siç kanë raportuar disa media në Kosovë.

Burimi saktëson se vetëm është bastisur Hoteli “Alexandria”, në Zubin Potok, ku KFOR-i ka dyshuar se janë strehuar gjashtë serbët e kërkuar.

“Të arrestuar në Veri nuk ka”, kanë konfirmuar burimet e sigurta të Portalit LajmeShqip.com. (LajmeShqip.com)