Lajme Shqip Thursday, 17 April 2014 12:34

Përfaqësuesja e lartë e Bashkimit Evropian Catherine Ashton, ka pranuar letrën e presidentes së Kosovës Atifete Jahjaga, për themelimin e Gjykatës Speciale dhe vazhdimin e mandatit të EULEX-it. Lajmin e ka konfirmuar për Radio Kosovën, zëdhënësja Maja Kociançiq.  

“ Po baronesha Ashton e ka pranuar letrën e presidentes Jahaga dhe përgjigja do të dërgohet në kohën e duhur”, ka thënë Kociançiq.