Lajme Shqip Thursday, 03 September 2015 08:21

Zyra e kryeprokurorit të Shtetit dhe kryetari i Gjykatës Themelore të Prishtinës kanë përjashtuar “trajtimin special” të rastit të kërcënimit të djalit të kryeministrit Isa Mustafa, Besnikut, dhe ministrit Arban Abrashi.

Kanë thënë se Prokuroria dhe Gjykata kanë vepruar njëjtë edhe në raste të tjera, por nuk kanë ofruar asnjë shembull konkret të arrestimit, ngritjes së aktakuzës, gjykimit, dënimit dhe dërgimit në paraburgim brenda 24 orësh, siç ka ndodhur me të riun Alban Morina, shkruan sot Koha Ditore.

Avokati i të pandehurit është ankuar në Gjykatën e Apelit, duke renditur një varg shkeljesh të të drejtave të njeriut.