Lajme Shqip Monday, 29 July 2013 16:45

Prishtinë – Pjesëtarët e misionit EULEX dhe të policisë speciale të Kosovës, e kanë arrestuar sot personin Zharko Veselinoviq, vëlla i Zvonko Veselinoviqit, të cilin misionet ndërkombëtare e konsiderojnë njërin nga organizatorët e vendosjes së barrikadave në pjesën veriore të Kosovës, raporton agjencia beogradase Beta nga Mitrovica.

Zharko Veselinoviq është arrestuar në vendin Rudare, në rrugën magjistrale Mitrovicë – Leposaviq.

Pak kohë pas arrestimit të Zharko Veselinoviqit janë dëgjuar sirenat për rrezik ajror në Zveçan dhe Mitrovicë, pas së cilave qytetarët janë nisur për në Rudare.

Zvonko Veselinoviq në Serbi është i akuzuar se pa të drejtë i ka përvetësuar 32 kamionë nga lizingu Hipo Alpe Adria, raporton Beta.