Lajme Shqip Monday, 09 September 2013 16:12

Prishtinë- Ilir Dushi, Kryeshef i AKPM’së dhe Haki Ejupi, Drejtor i Licencimit në AKPM, janë arrestuar sot në mesditë nga Policia e Krimeve Ekonomike.

Aksioni i policisë ndaj Agjencisë Kosova për Produkte Medicinale, sipas burimeve të Gazetës Express, vjen pasi që dy zyrtarët e lartë i kanë bërë presion ish-zyrtarit ligjor Bersan Kolgecit për nënshkrimin e një kontrate me një kompani për produkte medicinave.

Të kontaktuar nga gazeta, zyrtarët policorë nuk kanë qenë në gjendje të japin sqarime shtesë rreth këtij rasti.

Fotoreporteri i Gazetes Tribuna, Xhemail Sllovinja ka arritur te realizoje nje fotografi gjate momentit kur policia po e arrestonte Kryeshefin e AKPM’se.