Lajme Shqip Tuesday, 11 December 2012 14:57

Prishtinë – Asociacioni i Gazetarëve Profesionistë të Kosovës, UNDP dhe Agjencia Kundër Korrupsionit, shpërblejne gazetarët për raportin më të mirë anti-korrupsion.

U ndanë sot pesë shpërblimet për raportimet me të mira në kuftë kundër korrupsionit për gazetaret e mediave  elektronike të shkruara si dhe portale. Gjatë ndarjes se shpërblimeve, u tha se gazetaret janë duke berë punë të madhe në luftimin e kësaj dukurie. Imer Mushkolaj, drejtor ekzekutiv i Asociaciot të Gazetarëve Profesionist të Kosovës.

Mediat nuk ta fitojnë luften kundër korrupcionit , mirëpo nuk mund t,I ikin pamjeve të korruptuara. Sivjet kemi pasur shume aplikime është një ndër vitet ku kemi pasur me së shumti aplikime.

Për raportimin me të mirë me televizion është shpërblyer gazetari Kreshnik Gashi,  “Drejtësia në Kosovë” si dhe Alban Selimi “Jeta në Kosovë”.

Për shkrimin me të mirë në internet është shpërblyer Parim Olluri, nga portali “Jeta në Kosovë”. E nga mediat e shkruara, Jeton Llapashtica Zëri, Vehbi Kajtazi dhe Besnik Krasniqi nga e përditëshmja Koha ditore.(LajmeShqip.com)