Lajme Shqip Wednesday, 21 October 2015 15:44

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje Albin Kurti, tek sot i është përgjigjur ftesës që i është bërë nga Prokuroria e Kosovës.

Ai është ftuar në Prokurori për përdorim të dhe shkaktim të rrezikut të përgjithshëm.

Gazeta Express ka realizuar disa fotografi në të cilat Kurti shihet duke hyrë në objektin e Prokurorisë.