Lajme Shqip Friday, 25 May 2012 15:20

Tiranë – Gjendja shëndetësore e dy vajzave të plagosura nga aksidenti në Himarë, Florije Peci dhe Eriselda Gubere, që u dërguan ditën e djeshme në Austri, është e njëjtë, nuk është përkeqësuar.

Ndërsa Eriselda Gubere vazhdon të jetë në koma, sot do të bëhet një provë zgjimi, që është tregues pozitiv për ecurinë e saj të mëtejshme, ndërsa për Florije Pecin do të bëhet një provë zgjimi ditën e nesërme”, njoftoi sot nga Spitali Ushtarak mjeku Luan Nikollari.

Nikollari tha se “ka një interesim të madh të komunitetit të Kosovës në Vjenë, u qëndrojnë pranë, ndërsa njoftohet që do të lidhen dhe me familjarët që të shkojnë pranë fëmijëve të tyre dhe të qëndrojnë pranë këtyre familjeve. Shpresojmë që gjendja e tyre të shkojë sa më mirë”.

Nikollari tha se gjendja e vajzave të tjera të plagosura në Spitalin Ushtarak është e mirë, e stabilizuar dhe nuk do të kenë problem invaliditetit në të ardhmen. (LajmeShqip.com)