Lajme Shqip Wednesday, 13 July 2011 17:15

Prishtinë – Rreth 300 personalitete nga fusha akademike kanë nënshkruar një peticion në mbështetjet të kryetarit të AAK-së, Ramush Haradinaj. Petecioni do t’i dorëzohet presidentit të Tribunalit të Hagës, Patrick Robinson dhe në të do të shprehet besimi ndaj pafajësisë së Haradinajt dhe bashkëluftëtarëve të tij.

Gjykimi i pjesshëm i Ramush Haradinajt do të fillojë në muajin gusht.