Lajme Shqip Saturday, 15 September 2012 18:14

Tiranë – Berisha do blejë zgjedhjet me paratë e privatizimit të “Albpetrol”. Kjo është akuza e kreu të Aleancë Kuqezi, Kreshnik Spahiu e bërë në mbledhjen e Këshillit Drejtues të kësaj partie. Për realizimin e këtij qëllimi, Spahiu tha se Berisha nuk po kursen as shitjen e territorit.

“Shqipëria ka dalë në ankand, atdheu është në rrezik. Për të siguruar para për të blerë përsëri pushtetin por shiten dhe privatizohen të gjitha pasuritë nëntokësorë.

Shtetasi Sali Berisha ka bërë zgjidhjen e tij, ai do që me privatizimin e puseve të naftës të mbushi xhepin e tij, portofolin e qeverisë dhe të blejë zgjedhje të ardhshëm parlamentare”, tha Spahiu.

Ai shpalli edhe maratonë e takimeve me elektoratin për të hapur siç e quajti ai një faqet të re në politiken shqiptare pa Sali Berishën dhe u shpreh se kursesi nuk do të lejohet që deti t’i falet Greqisë.

“Në qoftë se tankistë e qeverisë së Sali Berishës nuk marrin në mbrojtje territorin ne do të marrim masa me njerëzit tanë vullnetarë për të mbrojtur jugun e Shqipërisë”, tha Spahiu.