Lajme Shqip Thursday, 11 July 2013 09:51

Tiranë – Kryeministri në ikje Sali Berisha ka firmosur brenda 1 viti tre fonde për riparimin e Vilës 4, ku jeton Bujar Nishani.
Vendimi i fundit ka qenë në fillim të muajit dhe kisjte si objekt rregullimin e vilës qeveritare në të cilën jeton presidenti Bujar Nishani.
Kësaj herë në vendimin që mban firmën e Berishës i është akorduar fondi prej 27 570 126 lekësh për mobilimin e plotë të vilës nr.4, shkruan tema. 
Ndërsa dy fondet e miratura më parë kanë përkatësisht shumën 48. 8 milionë lekësh për rikonstruksionin e plotë të vilës vendim i marrë më 24 janar 2013 dhe më në gusht 2012 i është akorduar fondi prej 51 638 144 lekësh.
Ndërtesa e quajtur Vila nr.4 e ndërtuar rreth viteve 1960, ndodhet brenda territorit të Pallatit të Brigadave në afërsi të Liqenit Artificial dhe ka një sipërfaqe prej 520 metrash katrorë.