Lajme Shqip Thursday, 11 July 2013 09:45

Prishtinë – Kundër miratimit të Projektligjit për amnisti sot janë paralajmëruar të mbahen protesta para Kuvendit të Republikës së Kosovës. Demonstrata fillojnë në ora 11;00 dhe ftohen të gjithë bashkëqytetarët ftohen që në shenjë solidarizimi t’iu bashkëngjiten edhe më herët atyre që para Kuvendit të Republikës së Kosovës po qëndrojnë me net të tëra.

Demonstratat mbahen në organizim të qytetarët e Republikës së Kosovës dhe sipas pas vendimeve që kanë ata marrë nga tubimet dhe diskutimet me bashkëqytetar tjerë.