21 janari, raportuesit e KiE-së: Të hetohet deri në fund » raportuesit e KiE

META TAKON REPORTERET E KE – Kryetari i LSI Ilir Meta, gjate nje takimi me dy reportertet e Keshillit te Evropes, senatorin cek Tomas Jirsa dhe deputetin moldav Grigore Petrenco, ku kane diskutuar ne lidhje me situaten politike ne vend.


Comments are closed.