Lajme Shqip Wednesday, 29 January 2014 11:26

Tre vjet pas humbjes së baballarëve të tyre, fëmijët e Ziver Veizit dhe Faik Myrtajt të vrarë gjatë demonstratës së dhunshme të 21 janarit 2011 para Kryeministrisë, hedhin në gjyq Gardën e Republikës.

Sipas gazetës Panorama, familjet dëmtuara kërkojnë përkatësisht 15 dhe 14 milionë lekë të rinj për dëmin pasuror dhe moral të pësuar nga humbja e të afërmve të tyre.