Lajme Shqip Wednesday, 28 November 2012 03:24

Në qendër të faqes është vendosur emblema kuqezi e flamurit shqiptarë. Ndryshimet e grafikës së Google ndodhën pas peticioneve online të nënshkruara nga shqiptarët. 

Ndryshimet e grafikës së Google janë rritur ndjeshëm vitet e fundit dhe mbi 1.000 prej tyre janë realizuar tashmë. Kompania ka krijuar dhe një ekip që takohet rregullisht për të dhënë ide e për të vendosur cilat ngjarje të veçanta meritojnë të kremtohen me një ndryshim grafiku. 

Për momentin, ndryshimi i Google vetëm për përdoruesit nga Shqipëria. (LajmeShqip.com)