Lajme Shqip Thursday, 25 August 2011 19:23

Gjermani, Burdfelde – Kjo dhelpër dinake jeton me një reputacion të veçantë.

Në pavarësinë e saj ajo ka shfrytëzuar këtë pjesë të një makine transportuese për të bërë rrëshkitje, sigurisht edhe për të argëtuese!

Kjo dhelpër 4 muajshe është fotografuar teksa rrëshkiste dhe ngjitej sërish deri në majë, për të rrëshkitur më pas sërish.

Kjo krijesë e këndshme duket se po e shijon udhëtimin e saj duke rrëshkitur, e ulur me të mbrapmet e saj. (LajmeShqip.com)