Lajme Shqip Monday, 14 September 2015 16:23

Puna më e vështirë dhe njëherit më e rrezikshme do të ishte sikur ju të jetonit në një vend ku janë të pranishme kafshët e egra.

Por dikush jeton afër tyre dhe mund të bëjë diçka të pazakontë gjithashtu.

Andrew në një video e cila është publikuar në Youtube, shihet kur ai kap kafshët e egra pa u trembur fare dhe duarbosh.

Ai gjithë këtë guxim e ndanë me qëllimin që të mësojmë se si të qasemi ndaj kafshëve vdekjepreurëse, helmuese të egra dhe të bukura gjithashtu.