Lajme Shqip Friday, 14 August 2015 23:26

Turistët vendas dhe të huaj në Kroaci kurojnë krizën dhe depresionin, duke bërë dashuri ku t’ju shkojë mendja.

Kështu së paku Kroacia do të lërë përshtypjen e vendit ku bëhet dashuri, dhe jo luftë, dhe disa vende të tilla janë parqet, makinat, plazhet, madje edhe anijet. Ja fotot!