Lajme Shqip Friday, 21 August 2015 09:55

Një video e ngarkuar në YouTube dhe e cila thuhet se është bërë në Vietnam, tregon se si ishte falsifikuar një kartëmonedhë, nga 10 dollarëshe, është bërë 50 dollarëshe.

Kjo, transmeton Telegrafi, sipas përshkrimit të videos thuhet se bëhet për shkak se identifikimi i saj nga ana e skanerëve është i pamundur.