Lajme Shqip Wednesday, 21 March 2012 10:50

Londër – Një basketbolliste e gjatë 2.13 metra është në rrugë për t’u shpallur transeksuali më i gjatë në botë.

Lindsey Walker, 26-vjeçe, po ashtu ka vendosur që të sigurojë përfshirjen në ekipin e femrave të përfaqësueses së SHBA-ve në basketboll për Lojërat Olimpike, Rio 2016.

“Ajo” ka kaluar 21 vjet si mashkull dhe është quajtur Drev, ku gjatë kësaj kohe është marrë me sport dhe ka bërë jetën si të gjithë meshkujt.

Por sot Lindsey ka flokë kafe të gjata, gjoks të rritur dhe jeton çdo ditë si femër.