Lajme Shqip Thursday, 12 April 2012 12:30

Policia e Teksasit ka qenë në gatishmëri kur një sipërmarrëse e re ka lançuar një shërbim pastrimi me mundësinë për t’i pasur gratë e shërbimit nudo.

Pronarja e ‘Fantasy Maid Service’- shpjegon rreshteri Jonathan Stewart- nuk ka lejen e nevojshme për të zhvilluar një biznes me orientim seksual, dhe si pasojë kompania mund të gjobitet me 2 mijë dollarë.

Drejtuesja e biznesit Melissa Borrett, 26 vjeç, insiston se ajo që po ofron kompania e saj është me të vërtetë shërbim pastrimi. Klientët paguajnë 100 dollarë ora për një grua shërbimi, ose 150 dollarë për dy të tilla. Por ato nuk lejohen të preken.

“Me të vërtetë, e vetmja gjë që bëjmë është së bëjmë punët e shtëpisë. Këto gra janë punëtore pastrimi”, shpjegon ajo duke shtuar se e ka lançuar aktivitetin rreth një muaj më parë sepse nuk mundte më të bënte punën e vështirë të kamerieres.

Ky model biznesi nuk është një e re, por në rregullat e Teksasit, për të krijuar një kompani që ofron shërbime me sfond seksual duhet të kesh një autorizim që kushton 650 mijë dollarë në vit dhe të depozitosh një garanci prej 5 mijë dollarësh në bankë.

Borrett ka thënë se do të marrë avokat nëse ata do të përpiqen që t’ia mbyllin aktivitetin.
“Deri tani, thotë ajo, punët po shkojnë mirë.”

Ajo ka punësuar tre gra dhe është në kërkim të të tjerave. Punonjësit e sektorit publik dhe policët mund të përfitojnë ulje dhe nëse kërkohet ato mund të pastrojnë edhe të veshura.