Lajme Shqip Monday, 21 September 2015 15:55

Kjo foto që po qarkullon në rrjet ka bërë që të nisin diskutime të ashpra.

Më konservatorët e quajnë një sjellje të shthurur nga ana e adoleshenteve shqiprare, kurse më liberalët thonë se kanë të drejtë të bëjnë ç’të duan dhe të ndihen të lira për veprimet e tyre.

Ndërkohë këto vajza edhe pse fare të reja, imitojnë s’kena të nxehta seksi.

Ku t’i kenë mësuar vallë që në këtë moshë?