Lajme Shqip Wednesday, 26 August 2015 16:28

Një turist irlandez në Stamboll gabimisht i rrëzon lëngjet nga frigoriferi.

Pas kësaj, del pronari i dyqanit dhe e rrah – atij i bashkëngjiten krejt fqinjët dyqanxhinj.

Ajo që ata nuk e kishin ditur ishte se turisti ishte bokser dhe ua jep hakun të gjithëve.