Lajme Shqip Wednesday, 17 August 2011 19:00

Judson Laipply është një balerin klasik i cili në mënyrë komike interpreton evoluimin e kërcimit.

Kjo video e publikuar në YouTube ka më shumë se 178 milion shikues.

Megjithëse e publikuar prej 5 vitesh vazhdon të tërheqë shikuesh dhe komentues edhe në ditët e sotme. (LajmeShqip.com)