Lajme Shqip Thursday, 10 September 2015 08:49

Një shqiptar nga Kumanova përveç që thyen dërrasa me kokë, ai me dhëmbë ngrit hekurishte me pesha të rënda sa të tjerët nuk mund ta bëjnë as me duar.

Nuk do i besoni syve çka do shihni. Avdil Rexhepi nga Kumanova, punon si mekanik dhe këtë punë e ka ushtruar shumë moti.

Ai është 32 vjeçar dhe tashmë arrin që pjesët e veturave t’i ngrit me dhëmbë.