Lajme Shqip Thursday, 13 August 2015 13:53

Kalimtarët e kanë shpëtuar një makinë para rënies në Bosfor në qendër të Stambollit, duke u ulur në pjesën e parë të makinës dhe duke qëndruar ashtu deri në momentin kur arritën ekipet e shpëtimit.

Sipas dëshmitarëve makina nuk ishte siguruar mirë dhe ngadalë kishte nisur të binte nga ana e saj e pasme.

Qytetarët kanë ndërhyrë menjëherë, dhe ajo u shpëtua para rënies në ujë.