Lajme Shqip Monday, 31 August 2015 11:25

Në një video që është publikuar në YouTube nuk e zbulon shkakun e saktë të konfliktit, por definitivisht shpjegon, ndër të tjera, pse shumica e rusëve kanë të vendosur kamera nëpër automjetet e tyre.

Policia e Novokuznetsk ka ngritur urdhër arresti ndaj një personi të panjohur të armatosur, pasi ai vetë vendosi për të zgjidhur mosmarrëveshjet me një sëpatë dhe një armë.