Lajme Shqip Tuesday, 08 September 2015 08:35

Shenja që ndalonte qentë e tyre në shumicën e hoteleve ku donin të kalonin pushimet, bëri që një çift nga Britania e Madhe të shpenzojë 15 mijë funte për të konvertuar një autobusë dy katësh në një shtëpi pushimi.

Andrew dhe Lisa-Jane Powis thanë se të gjitha vendet që pëlqyen për pushime nuk janë mikpritës të kafshëve andaj u erdhi në mend kjo ide.

Ata tani bashkë me fëmijët dhe kafshët e tyre udhëtojnë ku të duan pasi që kanë 3 dhoma gjumi, kuzhinë e banje.

Aq shumë u ka pëlqyer miqve të tyre ky shndërrim autobusi në shtëpi pushimesh sa që janë të shumtë turistët që po e huazojnë atë duke paguar 105 funte për një njeri.

Çiftit i janë dashur 6 javë për të kryer punimet.