Lajme Shqip Saturday, 12 September 2015 11:21

Në këtë video shihet se si shefi përpiqet për t’ia futur dorën sekretareshës, edhe pse ajo e kundërshton atë.

Pas kësaj, vajza dha dorëheqja nga puna, dhe video materialin e ka dorëzuar në gjykatë dhe kërkon dëmshpërblim.

Ngjarja ka ndodhur diku në Rusi, derisa videoja është ngarkuar në YouTube më 4 shtator të këtij viti.