Lajme Shqip Tuesday, 22 September 2015 12:27

Një njeri që mbijetoi nga goditja e rrufesë pretendon se ia “ndryshoi jetën” i dha një mundësi që të ‘dëgjojë’ mendimet e njerëzve.

Një video e tmerrshme ku shihet momenti teksa fotografi australian Brian Skinner u godit nga rrufeja është bërë një sensacion në internet.

“Kjo ishte një goditje shumë të afërt, ishte ndoshta pesë metra larg meje”, tha për Dailymail, fotografi nga Newcastle, në veri të Sidneit.

Fotografi me fat u regjistrua nga gruaja e tij, e cila rastësisht ka regjistruar burrin e saj teksa fotografonte rrufetë në në Stockton Breakwall në bregdetin NSW më 30 nëntor të vitit të kaluar.

Që atëherë filluan të ndodhin gjëra të çuditshme për të cilat ai thotë se e di se njerëzit nuk do ta besojnë.

“Ndjenjat e mia një javë pas goditjes u forcuan. Munda të shoh gjëra që më parë nuk mund t’i shihja. Munda të dëgjojë në distanca të mëdha deri në një kilometër dhe u bëra shumë më i fortë”, tha ai, duke pretenduar se një muaj ka mundur të dëgjojë mendimet e të tjerëve.