Lajme Shqip Thursday, 17 September 2015 16:57

Kur ftoni një robot si mysafir në emisionin e mëngjesit, ekziston gjithmonë rreziku që ai të refuzojë të luaj sipas rregullave, shkruan “Mashable”.

Këtë fakt e ka dëshmuar prezantuesi i emisionit të mëngjesit të BBC, kur ftoi si mysafir robotin me inteligjencë artificiale të quajtur “Linda”, që i përshëndeti në një mënyrë që ndoshta ata as që e kishin pritur (dhe natyrisht, se ne e dimë që ajo është mundur të thotë “faleminderit”, por le të jemi të sinqertë, sigurisht se ka tingëlluar se ka thënë diçka tjetër), transmeton lajmi.net.