Lajme Shqip Tuesday, 06 March 2012 13:45

Pasi kanë provuar të gjitha mënyrat e tjera për të kuptuar kush janë dy burrat e vdekur në anijen e blinduar, shkencëtarët urojnë që dikush të arrijë t’i njohë ato.

Edhe testet e ADN-së të marra nga familjarët kanë shënuar korrespondencë me marinarët e vdekur të flotës.

Rikonstruksionet janë bazuar në skeletin, kafkën dhe pritet të publikohen së shpejti në Uashington. Nëse edhe kjo tentativë s’do të japë rezultat, do t’i kërkohet marinës për të varrosur eshtrat në varrezat kombëtare në Arlington.