Lajme Shqip Monday, 07 September 2015 13:22

Një burrë me një tatuazh të një skeleti dhe një alieni në krahët e tij ka refuzuar të punojë si polic pasi mendonte se tatuazhet e tij mund të “ofendonin” policët.

Mateu Burns, një vullnetar për Shën John Ambulance për më shumë se 10 vjet, kohët e fundit aplikoi për punë si polic, por ishte habi kur ai refuzoi javën e kaluar.

29 vjeçari apeloi kundër vendimit me arsyen se tatuazhet e tij mund të konsideroheshin fyese për punojësit e policisë.