Lajme Shqip Tuesday, 01 September 2015 10:44

Qentë njihen për zgjuarsi dhe se sa shumë mund të mësojnë nëse trajnohen në mënyrë të duhur. Por të ralla janë rastet kur dëgjojmë se ata edhe mund të flasin, apo me konkretisht, t’i thonë disa fjalë. Mishka, quhet qeni, i cili me ndihmën e pronarit arrin t’i thotë 12 fjalë në mënyrën e tij .