Lajme Shqip Thursday, 20 August 2015 13:24

Gjithmonë e më shumë pushuesit shqiptarë por edhe të huaj i drejtohen çdo verë jugut të Shqipërisë dhe veçanërisht Ksamilit.

Bukuria e plazhit jonian është sjellë në një video nga portali i njohur MSN. Ajo e cilëson Ksamilin si “vendin ideal për të pushuar”.

Dhe nuk e kanë aspak gabim!