Lajme Shqip Tuesday, 03 November 2015 12:22

Jemi mësuar të shohim nuse të mbuluar me arë, por të mbulohet me para është hera e parë që ndodh në viset shqiptare.

Kjo nuse e mbuluar me plotë 150 mijë euro ndodhet në Gostivar ku siç shihet në foto që e ka siguruar TetovaSot janë bashkuar nga 500 euro dhe është krijuar si fustan.

E kur ske ku i çon eurot mund të kesh ide kreative të bësh fustan me nga 500 euro dhe të bësh qejf.