Lajme Shqip Monday, 21 September 2015 18:44

Një saudit mund të konsiderohet si njeriu më me fat në Tokë, pasi një tabak i madh xhami ra nga një lartësi e madhe pak centimetra larg kokës së tij, dhe fatmirësisht nuk e lëndoi.

Pamjet të publikuara të dielën, tregojnë personin duke ecur në një rrugë në Arabinë Saudite.

Papritur, një pjesë gjigante xhami i bie shumë afër vetes. Ai ka shpëtuar për mrekulli, vetëm çallma që mbante në kokë i ka rënë në tokë.