Lajme Shqip Wednesday, 14 December 2011 20:16

Santiago – Mjekët kilianë ndanë me sukses dy binjaket gjatë operacionit maratonik 18 mujor, të cilin opininoni e ndoqi përmes televizionit dhe Internetit.

Përfaqësuesi i spitalit deklaroi se vajzat dhjetëmuajshe janë stabile dhe se mjekët tani po operojnë në secilën veçanërisht.

Binjaket ishin të ngjitura në pjesën e barkut dhe komblikut. Ato ndajnë disa organe, duke përfshirë edhe sistemin urinar dhe ndarja e tyre ishte operacioni më i komplikuar deri më tani.