Lajme Shqip Thursday, 24 September 2015 15:17

Masivi i madh shkëmbor do të kalojë nesër pranë Tokës dhe agjencia e hapësirës flet për “rreziqet” që janë përhapur.

NASA ka konfirmuar që një asteroid masiv do të kalojë pranë Tokës nesër, dhe nga tjetër ka siguruar se nuk përbën një kërcënim.

Agjencia e hapësirës i ka kaluar muajt e fundit duke shuar zërat se se shkëmbi i madh hapësinor nuk do ta shkatërrojë njerëzimin këtë muaj.

NASA konfirmon se Asteroid 2012 TT5 prej 270 metrash do të kalojë pranë Tokës dhe se njerëzimi do të jet0jë edhe ditën tjetër.

Pavarësisht fjalëve siguruese të NASA-s, teoricienët e konspiracionit thonë se orët e fundit të njerëzimit do të vijnë mes 22 dhe 28 shtatorit.

Megjithatë NASA deklaroi sot se asgjë nuk do të ndodhë.