Lajme Shqip Friday, 25 November 2011 16:20

Një skeç i improvizuar po bën xhiron e botës nëpërmjet medias elektronike.

Ai është mesazhi i një kamarieri dhe vazhdon si më poshtë… (LajmeShqip.com)