Lajme Shqip Friday, 25 November 2011 12:53

Mausi është aksesori më i rëndësishëm në përdorimin e kompjuterit. Dhe pikërisht tani ju jeni duke mbajtur mausin në dorë, për të klikuar me të nëpër web.

Megjithëse zhvillimi i teknologjisë ka bërë që mausi të zëvëndësohet me ‘touch-pad’ (tapeti sensitiv ndaj prekjes me gisht), dizenjues të ndryshëm vazhdojnë të prodhojnë mause me forma të ndryshme, të cilët bëhen shoqëruesit më thelbësor gjatë punës suaj në kompjuter, si dhe ndonjëherë edhe shoqëruesit më të veçantë. (LajmeShqip.com)