Lajme Shqip Wednesday, 09 September 2015 20:04

Cila është marka më e kërkuar në regjion?

Për vitin 2014 Toyota është shitësi më i madh i veturave në botë me 10.23 milion njësi. Ky ishte viti i tretë me radhë si shitësi më i madh i veturave në botë. Pas Toyota në radhë është Grupi Volkswagen me 10.14 milion njësi dhe General Motors me 9.92 njësi të shitura. Por a do të thotë se këto marka janë kaq popullore në botë? Jo aq shumë, në hartat në vazhdim mund të gjeni markat më të kërkuara në Google për vitin 2014.