Lajme Shqip Saturday, 30 July 2011 16:53

Njё fotografe ruse, kёsaj here ka qenё dёshmitare e njё veprimi tё çuditshёm tё kryer nga kafshёt. Natalia Paklina 51-vjeçare, ka fotografuar njё majmun nё ishullin e Indonezisё se se ai qeshte kur kruante kёmbёn e tij.

“Nё fillim mendova se ai po kruante kёmbёn e tij, por kur e pashё mirё ai po gudulisej dhe po qeshte, ngela pa fjalё! Pёr njerёzit e Balit kёta majmunё janё tё shenjtё pasi kanё lidhje me majmunin luftёtar Hanuman tё kulturёs sё tyre. Pёr mua ai ishte shumё i veçantё se mё bёri tё shihja diçka qё kam qeshur me shpirt kur e pashё. Ishte shumё i mirё!”

Shikojini edhe ju fotografitё e tij tek sa gudulis veten e tij dhe qesh. (LajmeShqip.com)