Lajme Shqip Saturday, 27 August 2011 10:16

Ky trajner i guximshëm jo vetëm që e trajton luanin Jamu, por kujdesët për të duke i krehur flokët, pastruar thonjtë dhe lyerjen e tyre me manikyr. Kjo përgatitje që po bëhet këtë sezon për 9 vjeçarin Jamu po bëhet për ta bërë atë të parezistuesshëm përpara së dashurës së tij Elsa, dhe për t’i ndihmuar që ato të afrohen për t’u ndërzyer.

Alex, 50 vjeç nga Oxfordshire në zanat është shofer kamionësh por viteve të fundit ka punuar në parkun Johannesburg, në Afrikën e Jugut.

Ai ka thënë: “Unë përdor një spërkatës flokësh që i bën qimet e Jamu-së më me shkëlqim. Kjo gjë e ndihmon atë që të jetë më i pashëm pranë partneres.” (LajmeShqip.com)