Lajme Shqip Wednesday, 29 February 2012 14:23

Një “ushtri” romantikësh kanë ndihmuar në formulimin e letrës së dashurisë më të gjatë në botë.

Rekordi është thyer në Bukuresht gjatë Dragobetes, festës së ngjashme me Shën Valentinin në Rumani. Rekordi i mëparshëm është shënuar në Amerikë ku në letrën e dashurisë shkruan plot 1075 persona.

Kjo letër konsiston në fraza dashurie të shkruara në një panel të madh të bërë gati nga organizatorët. Lidia Feher ishte personi i parë që shkroi në këtë letër të veçantë dhe fraza e saj ishte: “Të dua Rumani!”.