Lajme Shqip Tuesday, 03 November 2015 16:56

Ratanjith Patil është një 10 vjeçar indian, i cili me trikat e tij që bën me traktor po mbledhë pas vetës shumë fansa.

Ai thotë se i pëlqen të luaj dhe të dhuroj shfaqje me traktor, dhe se brohoritmat e të pranishmëve i japin akoma më shumë vullnet dhe gjithashtu emocion për të përdorur traktorin e tij.