Lajme Shqip Wednesday, 09 September 2015 13:25

Një godinë, e cila duket sikur është një çift që po bën seks, ka befasuar njerëzit.

Godina është ngritur në një qytet në Gjermani dhe shërben si kapsulë hoteli.

Kompania thotë se ka marrë reagime pozitive për godinën, por kalimtarët thonë se kjo është porno arkitekturore.