Lajme Shqip Wednesday, 09 September 2015 08:54

Drejtori i një shkolle në Britaninë e Madhe, Graham Daniels, 51 vjeç, u kap “mat” duke bërë seks me nëndrejtoreshën në zyrën e tij.

Nxënësit e shkollës dëgjuan se si rënkonte nëndrejtoresha Bethan Thomas, 37 vjeç.

Pasi regjistruan këto momente, ata e hodhën videon online.

Të dy mësuesit kanë dhënë dorëheqje dhe tani presin vendimin e një komisioni disiplinor.