Lajme Shqip Tuesday, 07 February 2012 17:30

Shokët e vërtetë të qëndrojnë gjithnjë pranë kur ke nevojë. Shikoni fotografitë dhe përcilleni mesazhin e tyre, pasi një foto vlen sa 1000 fjalë.

(LajmeShqip.com)