Lajme Shqip Thursday, 20 August 2015 09:54

Dikush me Helikopter, dikush me Ferrari, dikush me Motoçikletë, dikush në këmbë. Viti 2015 ka qenë një vit tepër interesant sa i përket dasmave shqiptare.

Këto krushq janë nga Tetova dhe siç duket kanë vendosur të rikthejnë traditën shekullore shqiptare ku krushqit ecnin në këmbë për të marrë nusen.

E veçanta është se të gjithë krushqit janë me plisa në kokë që e bën këtë dasmë më shqiptare.